Hvordan få billetter til Landstreff Stavanger 2015?

Hallo kjære russ 2015! Leter du etter billetter til Landstreff Stavanger 2015? Filtr deler ut billetter, så du har kommet til riktig plass!

Du kan nå gjennom Filtr, Norges største spillelister, vinne billetter til Landstreff Stavanger 2015, 55″ Sony TV, sjelden PS4 og mye mer visst du blir med i konkurransen.

Billetter til Landstreff Stavanger 2015 er desverre utsolgt, men løpet er ikke kjørt om du fortsatt ikke har skaffet deg billetter til Landstreff Stavanger 2015! I Filtr sin konkurranse om å vinne billetter, og mye annet gøy, trenger du å være litt kreativ. Du må legge ut et bilde på Facebook eller Instagram og tagge postene med #Filtr og #LS2015. I bildet må du på en kreativ måte ta med teksten «Filtr». Husk at du kan tagge venner og få de til å like og dele, for det kan nemlig være positivt for juryen som velger vinnerbildet og deler ut billetter ++!

Først av alt må du inn på Landtreff Stavanger sin internettside og registrere deg for å vinne billetter og annet gøy! Visst du ikke vinner hovedpremien har du fortsatt muligheten til å vinne billetter til Landstreff Stavanger som «trøstepremie», så her er det stor sjanse for å skaffe seg billetter!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: