Russ 2016 – Hvilke russetreff skal du på i 2016?

Russens Dag

Russens Dag arrangeres i sin helhet av TusenFryd A/S kun for russen.

Parken er kun åpen for dere. Ingen skrikerunger i køen, ingen barnevogner i veien. Bare 6000 feststemte Russ. Velkommen til den beste dagen du noensinne kommer til å ha på TusenFryd. Dagen er deres! – https://www.facebook.com/russensdag

 

Tryvann — Ditt Livs Party

Tryvann – Ditt Livs Party befinner seg på taket av Oslo. Arrangementet går gjennom 5 kvelder – to helger og en dag – i april og mai hvert år.
På treffet samles russ fra hele Norge på det som kan kalles russetidens desidert største russearrangement. Med over 12 000 russ, vanland, internasjonale og nasjonale artister på scenen og Norges kanskje beste samling av bussringer – hver kveld.

Husk det eneste godkjente russeID – Russelappen!

– http://trvn.no/

Landstreff Lillehammer

Landstreff Lillehammer er Norges største landstreff. Treffet arrangeres hvert år på Birkebeinerstadioen, kun 5 minutter unna Lillehammer sentrum. Her kan man oppleve flere tusen russ, NM i buss og van, FMX-show, artister og aktiviteter, både på kvelds- og dagtid og mye mer. Landstreff Lillehammer – det er bare helt magisk.

Husk det eneste godkjente russeID – Russelappen!

– http://www.landstrefflillehammer.no/

Landstreffet i Stavanger

Landstreffet i Stavanger arrangeres i 2013 for 27.gang 3-5.mai, og er Norges største festival for 18-19 åringer. Landstreffet i 2012 var det beste Landstreffet som noen sinne har blitt arrangert med over 27 artister fordelt på 7 forskjellige venues. Målsetningen for 2013 er definitivt ikke mindre og informasjon om hvilke artister som kommer, alle aktivitetene, påmelding av russebusser, og ytterligere info kommer på nettsiden vår fortløpende fortløpende.

Sitter du i skolestyret og ønsker en presentasjon av neste års høydepunkt, send mail til skolekontakt@landstreff.no, er du medlem på buss som ønsker presentasjon og mer informasjon om LS2013 send mail til busskontakt@landstreff.no

For øvrig informasjon kan du sende mail til info@landstreff.no

– http://www.landstreff.no/hjem/

Landstreff Telemark

Landstreff Telemark har på få år vokst til å bli et av landets største treff og markerer selve starten på russetiden, hvor all russ samles. Russ 2015 fikk oppleve et av sine livs beste minner her, med Cascada, Italobrothers, Staysman & Lazz, TIX, fyrverkeri i verdensklasse, enormt sceneshow og stor kåring for busser og van.

Nå satser vi enda større, og jobber dag og natt for å gi Russ 2016 en opplevelse som vil overgå alle tidligere landstreff. Vårt største ønske og viktigste mål er at all russen skal kose seg, møte nye mennesker, få nye venner og skape minner for livet!

Samarbeidsbuss eller van?
Har du spørsmål eller ønsker å være samarbeidsbuss eller van? Ta kontakt med oss på jorgen@landstrefftelemark.no

– http://www.billettportalen.no/nb/arrangement/landstreff-telemark-2016/billetter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: